Deze week is het feest bij Stichting Present dat haar 10 jarig bestaan viert. Afgelopen zaterdag een heuse fietspuzzeltocht door Den Helder en deze week allerlei activiteiten om het jubileum te vieren. Stichting Kopwerk draagt Stichting Present een warm hart toe en haakt daarom aan bij de festiviteiten. De Kopwerk-scholen van Den Helder hebben een wens geadopteerd van de 'Wensboom'. Vandaag het startschot met een aantal leerlingen uit de bovenbouw van de Verrekijker die voorgelezen hebben aan een groep in 's Heerenloo.

Ook de andere scholen laten zich niet onbetuigd. De Julianaschool gaat 8 kunstwerken maken voor een nachtopvang, De Verrekijker Den Helder gaat een bijdrage leveren aan de ervaringstuin in 's Heerenloo, Schoter Duijn maakt een verrassingsmand voor een gezin, De Rank houdt een flessenactie om geld in te zamelen voor een project van het Ouderenfonds, De Eben Haƫzer gaat iets doen voor een peuterspeelzaal en De Fontein gaat ook een project op 's Heerenloo uitvoeren. In de komende tijd zal de uitvoering plaatsvinden.

Stichting Kopwerk feliciteert Stichting Present met haar 10-jarig bestaan, met dank aan alles wat ze voor de stad en haar inwoners hebben kunnen doen. Een helpende hand voor onze naasten. 

foto voorlezen