Met ruim 120 aanmeldingen voor de zij-instroom informatieavond mogen we wat ons betreft spreken van een succesvolle bijeenkomst!

Dinsdagavond 14 januari j.l. organiseerde Stichting Kopwerk en Stichting Schooltij een informatieavond over het zij-instroom traject. Voor het derde jaar op rij werven de stichtingen kandidaten voor de zij-instroom, maar dit jaar was de opzet net even anders.

De avond startte met een presentatie waar inhoudelijk werd ingegaan op het zij-instroom traject: de voorwaarden, de voorbereiding op het assessment, begeleiding tijdens het traject en de ervaringen van één van onze zij-instromers. Na de presentatie kreeg men de gelegenheid vragen te stellen aan de verschillende disciplines binnen de organisatie. Ook de Ipabo Alkmaar was aanwezig om vragen te beantwoorden.

Voor de geïnteresseerden die niet voldeden aan de opleidingseis was er de gelegenheid tot een scholingadvies op maat.

We ontvingen aan het eind van de avond veel enthousiaste reacties. Men vertrok met voldoende stof tot nadenken. Geïnteresseerden in het zij-instroomtraject hebben t/m 31 januari 2020 de mogelijkheid om te solliciteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook nieuwsgierig? Lees hier meer over wat het zij-instroom traject bij onze stichtingen inhoud!

 

Zij instroom1